24.3.11

Els “tags” (les etiquetes) del govern Mas.


Avui veient tots els diaris, descobreixo que es segueixen posant etiquetes a quasi tot i, alhora que es posen les mateixes per agredir o per lloar.

L’etiqueta mes utilitzada avui dia 24 de març de 2011, es la que senyala el “full de ruta” del govern del president Mas com a “lliberal”.

I quan et llegeixes el text, quedes absolutament desconcertat. Es una proposta socialdemòcrata, pensant amb la gent, que no difereix excessivament amb les que feia el Tripartit. O sia, s’hi han barrejat els tags que alguns hem defensat i pels que molts ens han titllat poc menys que d’il·lusos.

Resulta que es una proposta lliberal, pensada des de l’humanisme i des de posicions absolutament socialdemòcrates. Qui hi pot estar en desacord?. Es correcte, no des de posicions polítiques sino pragmàtiques i es ben clar que qui ho critiqui tan sols ho pot fer des de posicions interessades de partit o senzillament no s’ho ha llegit.

I no vull ser recargoladament tendenciós, ni vull dir que sigui perfecte. Tan sols vull manifestar, que no hi ha ningú que amb una mica de seny no signés un document d’intencions com aquest, ni que fos estant-hi d’acord tant sols en les tres quartes parts del que hi diu.

Amb menys de 100 dies de govern, ja se’ls està criticant tot i crec (i ho crec jo, per tant es una opinió), que encara no se’ls poc acusar de quasi res, que no sigui que lo molt malament que funciona encara la comunicació amb els ciutadans sobre l’evolució dels compromisos de campanya.

Amb tres mesos, no han tingut temps de demostrar res.

Jo encara hi tinc fe. 

No hay comentarios: