7.6.11

Les guitzes dels immadurs


Aquests darrers dies, les declaracions de politics i expolitics, i sobre tot les postures “canalitzadores” del encara “tripartit”, estan escenificant un extravagant escenari, que s’ha de mirar amb lupa per entendre’l.

Estem a les portes de l’aprovació dels Pressupostos de la Generalitat.

Qui ha estat escollit pels ciutadans, per governar els destins de la Generalitat els propers anys, i que l’hi ha reiterat el suport a les darreres municipals, i que li ha tocat la malaurada i trista responsabilitat d’encaixar les despeses als ingressos, ha presentat uns pressupostos difícils a l’aprovació de la Cambra, i els que haurien d’entendre per què ho fan, els han barrat el pas a l’entesa dient que no els donaran suport de cap manera amb excuses infantils. CiU, no te la majoria absoluta i sap que els Pressupostos han d’aprovar-se si o si. Qui queda per pactar?,… el PPC, i es clar, no queda mes remei que entendre’s amb ells.

Què s’esperaven ICV, ERC i PSC-PSOE?. Encara no s’han tret el xip de que la ciutadania els ha ”castigat” pel seu mal govern, per convertir els darrers anys tenint el poder de la suma (que no de les majories) en un constant increment de despeses i mes despeses, que han castigat la butxaca dels catalans de forma insòlita i que han demostrat ser uns governants immadurs, que s’han dedicat a “manar” intentant justificar el que han fet dient que les seves decisions son les bones i els demès son una colla d’aprofitats.

S’ha demostrat que tot ha estat a l’inrevés. Però que es pensaven?. I ara, intenten escenificar que CiU pacta amb PPC, perquè es el que li agrada. Haurien de fer-s’ho mirar.

Amb això segueixen demostrant que han estat uns governants immadurs, que van aprendre malament la llissó el primer any, i que ho han repetit 2 Legislatures.


Els experts defineixen l’immaduresa quan es compleixen aquests paràmetres:
·        Actua de forma consistent però impulsiva
·        Mostra manca d’habilitat per aprendre dels fracassos i modificar la seva conducta
·        No te criteri propi per escollir
·        Es presa fàcil dels comentaris d’altres i de la seva aprovació social
·        No accepta les conseqüències de les seves decisions o prefereix culpar als demés.

Replantegeu-vos, reinventeu-vos, reenfoqueu,… els del PSC-PSOE, ICV i ERC seguiu sent els immadurs del “tripartit”.

No hay comentarios: