10.5.11

Que putes les passarem !

Sempre es pot caure en l’equivoc de pensar que, allunyat de la realitat, abduït per unes sigles, captiu per la disciplina de vot, condicionat per les circumstàncies electorals, aquell qui representa els interessos d’una comunitat allà on es decideixen les coses, queda exonerat de la responsabilitat personal de votar quelcom que no pensa. Com si hagués complert amb el seu deure.
Els diputats del PSC que saben que no te cap sentit que per una banda el govern de l’Estat, exigeixi  a Catalunya que ajusti el que ha de pagar amb el que ingressa i que per altra banda no vulgui pagar el que deu i li diu que no es compti amb aquests diners... que Catalunya s’ha de deixar atonyinar sense queixar-se amb  les exigències per ajustar els comptes de l'Estat
I els del PSC què votaran?. Votaran el que saben que en justícia s’hauria de fer,o  perquè estan allunyats, abduïts, captius i condicionats s’embrutaran de “responsabilitat de partit” de clavar “cop de pica” als ingressos del nostre país?.
Es una llàstima que s’hagin degradat fins aquest punt les conviccions i les creences.  Es una pena que persones a les que se’ls suposa un cert nivell cultural i de sentit de govern  (Fa menys de 5 mesos manaven ells), actuïn allunyats del sentit comú i de la voluntat de sortir-se’n un poble com el nostre, perquè no pensen en el respecte que s’ha de tenir pel país i contràriament ajuden a que a casa nostra les passem putes.
Ja es hora que s’expliqui en veu alta, que a Catalunya s’havia creat un excés de despesa pública, sense pensar en els ingressos, i ara, s’han d’ajustar els comptes. Qui la va espifiar, hauria de ser responsable i ajudar a resoldre-ho.
Em sap greu tot plegat.

No hay comentarios: